Lions Farsø Thit Jensen

Thit JensenVi støtterInformationAktiviteter
  Juletombola
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave
ARTIKEL I FARSØ AVIS onsdag d. 12/10-2011 vedr brilleindsamling

Kan du undvære brillerne?

...de gamle briller der ligger hjemme i skuffen kan via
Lions Club Thit Jensen komme andre til gavn.

Lions Club har startet en brilleindsamling her i Farsø. Indsamlingen foregår hos Profiloptik, Nørregade og vi takker hermed for deres hjælpsomhed. I Burkino Faso har Lions Danmark igennem mange år været med i projekt »Gensyn« - et projekt for behandling af flodblindhed og grå stær. Ved hjælp af en mobil øjenklinik foretages der et stort antal øjenoperationer for grå stær og der uddeles øjendråber til bekæmpelse af flodblindhed.

Men operationer gør det ikke alene og derfor kan rigtig mange, der aldrig ville få råd til selv at
købe briller, hjælpes til et bedre syn med genbrugsbriller fra indsamlingerne i Danmark.

Har du fået udskiftet dine briller og har de gamle liggende i en skuffe, så smid dem ikke ud,
men tag dem med og aflever dem her i kassen hos Profiloptik.

FOTOlille.jpg.jpg

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark